15juny2021

Ajuntament Alcover

Es publica una nova edició del butlletí municipal d'Alcover 2020-2021

Els alcoverencs i alcoverenques rebran aquests dies al seu domicili el número 69 del butlletí anual d’informació municipal on trobaran aquelles notícies, articles o entrevistes d'actualitat relacionades amb el municipi, de maig de 2020 a abril de 2021.   

Es tracten temes com la petjada de la Covid-19 al CAP d’Alcover i com ha afectat també als principals sectors de la societat alcoverenca, els serveis municipals i els ajuts municipals als sectors més afectats. Per altra banda, hi trobem articles relacionats amb la regulació de la Vall del riu Glorieta, la posada en marxa de la caldera de biomassa o la rehabilitació del Molí de Dalt del Mas de Forès. A més de tota la informació sobre el pressupost municipal, els pressupostos participatius, les accions formatives de Funciona Alcover i els principals projectes en execució com són la rehabilitació d’un espai del Convent de les Arts per acollir residències d’artistes, la segona fase de la reurbanització del passeig de l’Estació, la reurbanització del raval del Carmei el nou vial d’accés a la urbanització Mas Gassol.

El butlletí inclou també l’entrevista a Joan M. Garcia Girona, exdirector de la BASF a Tarragona, els acords assolits als plenaris municipals, els articles d’opinió dels grups municipals i d’altres temes d’interès.

Veure Butlletí

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button