Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Dissabte de cinema amb la pel·lícula La Boda de Rosa, amb 5 nominacions als Gaudí i 8 als GOYA

El Convent de les Arts d’Alcover acollirà, dissabte 27 de febrer a les 19h, la projecció de la comèdia, apta per a tots els públics, La boda de Rosa, en el marc del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

A punt de fer-ne 45, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Però abans, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa.

Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i això de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que hagi fet mai.

La directora Icíar Bollaín ha estat la principal triomfadora de la 76a edició de las  Medallas del Círculo de Escritores Cinematográficos (CEC), els més veterans de la crítica especialitzada, amb un total de sis premis, entre ells la millor pel·lícula, directora i actriu protagonista per Candela Peña.La pel·lícula també té 8 nominacions als GOYA, certamen que es celebrarà el 6 de març.

Les entrades s'han d'adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat o a la taquillade la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada. El preu és4,5€ General i 3€ amb el Carnet CA i altres descomptes.

Es recorda que és obligatori l'ús de mascareta i seguir en tot moment les mesures de seguretat i higiene per evitar contagis de la Covid19.

Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.   

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button