17gener2021

Ajuntament Alcover

Alcover commemora el 25 N amb la lectura d'un manifest virtual i un minut de silenci

Alcover se suma al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb la lectura virtual del manifest a càrrec de dones alcoverenques, un minut de silenci a les 12 h a la plaça Nova, la penjada d'una pancarta a la façana de l'Ajuntament i la projecció d'un audiovisual de l'Escola d'Arts Martí Guarch que expressa, a través de la dansa, que la vida sempre és més forta. 

"Ni agressor, ni còmplice. Atura les violències masclistes" és el lema de la campanya amb motiu de la commemoració del 25 de novembre de 2020. La campanya d'aquest any reforça els missatges adreçats als agressors. El focus de la solució de les violències masclistes se situa en la seva responsabilitat i no en les dones que les pateixen.

També apel·la a la no complicitat de l'entorn amb els agressors i promou l'avenç en la identificació de diferents situacions de violències masclistes. Les violències masclistes són violències que pateixen les dones pel sol fet de ser dones. Cal remarcar que els únics responsables de les agressions masclistes són els agressors.

Alcover rebutja qualsevol mena d'agressió i violència masclista i s'adhereix, com cada any, al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

 

 

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button