Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Joan Masdéu actuarà el 16 d'agost en un concert d'homenatge als 25 anys de Whiskyn’s

En el marc dels actes de Cultura Alcover estiu, diumenge 16 d'agost a les 22h, el Convent de les Arts serà l'escenari del concert de Joan Masdéu, coincidint amb la festivitat de Sant Roc.

L’octubre de 2019 es compleixen vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la dissolució del grup. Joan Masdéu va liderar la banda durant tota la seva trajectòria, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i de la primera dècada dels dos mil. Joan Masdéu va emprendre el 2010 la seva carrera en solitari i, fins a la data, ha publicat un total de tres discos: Casa Murada (2011), Dissabte (2014) i Innocents (2017).

Amb motiu d’aquest vint-i-cinquè aniversari, el setembre de 2019 el músic reusenc publica el seu nou disc La Flor del Panical. Whiskyn’s 25 anys per revisar, per primer cop, les cançons més significatives de la formació, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces. Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, tornen a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren i Berenguer Aina als teclats i la percussió.

Les entrades només es vendran anticipadament a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.Preu: General - 5€ / Carnet CA - 3€

Més informació: www.conventarts.cat


Noticies Relacionades:

 

 
AddThis Social Bookmark Button