Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

L'homenatge a la Vellesa 2020, el 16 d'agost per Sant Roc, canvia de format arran de la pandèmia de la covid19

Alcover celebra cada 16 d’agost la festivitat de Sant Roc amb un acte d’homenatge a la vellesa dedicat a la gent més gran del municipi.

Aquesta 42a edició, però, tindrà un format molt diferent arran de la situació creada per la pandèmia de la COVID19. Per tant, l’acte no serà multitudinari, com ho és cada any, sinó íntim, atès que gira a l’entorn d’un sector, el de la gent gran, molt vulnerable.

Tot i així, l'Ajuntament d'Alcover no vol deixar de fer un reconeixement als matrimonis, dones i homes de més avançada edat que han estat un exemple per la societat alcoverenca.

L'acte públic d'entrega dels reconeixements, la missa i el dinar de germanor no es duran a terme però sí que els homenatjats i els seus familiars més propers podran gaudir d'un àpat, el mateix 16 d'agost, per celebrar aquesta festivitat.

Els homenatjats d'aquest 2020 són els matrimonis Jose M. Sanchez Araque - M. Antonia Delicado Gutiérrez i Joan Figueras Català - Rosa Andreu Isern; a nivell individual les dones que rebran aquest reconeixement Teresa Rosich Torrell i Marie-Theresa Guillem; i els homes, Joan Isern Antonio i Joan Fons Agustench.

Des de l’Ajuntament d’Alcover es vol fer públic aquest reconeixement a tots els homenatjats i a tota la gent gran del municipi que sempre seran un exemple per a tots.


Noticies Relacionades:

 

 
AddThis Social Bookmark Button