Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

LOO, teatre sensorial i de proximitat per als més petits, obre la temporada Tardor 2019 del Convent de les Arts

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari, diumenge 6 d'octubre a les 11:30h,  del teatre d'objectes LOO de la Cia. Ponten Pié. Un espectacle pensat per a un públic entre 2 i 5 anys, on poder experimentar la proximitat del teatre i les sensacions d’una forma especial.

LOO és un vent asiàtic, càlid i sec que actua a les tardes d’estiu, i l’espectacle una visió de la seva dura tasca d’empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, selves i oceans. Deixar vaixells paralitzats enmig d’un mar de sorra, fulminant per sempre més la seva possibilitat de navegar. Un document poètic i inèdit, mirat amb lupa, sobre el com i el perquè el vent desertitza.

L’espectacle Loo va rebre el Premi al millor espectacle infantil o familiar de la Fira de Titelles de Lleida l’any 2016 “per la capacitat de trobar un llenguatge on l’espai i els objectes submergeixen els més petits en la descoberta de l’art en majúscules.” La Companyia Ponten Pié ha portat aquest espectacle per diversos continents, entre els quals ha realitzat una gira per la Xina i Japó el passat estiu. Loo és una producció de Ponten Pié i el Festival El més petit de tots.

En el marc de l'escola de l'Espectador, un cop finalitzi la funció, la companyia Ponten Pié ens convida a experimentar amb objectes i materials i gaudir de les mateixes experiències viscudes per la protagonista de l’espectacle.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat. L'entrada general té un cost de 5€ i 3€ amb el carnet del CA. També es poden adquirir a taquilla des d’una hora abans de l’inici de l'espectacle a un preu de 6€ l’entrada general i de 4€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle forma part dels abonaments Petits & Grans i General.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button