Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Torna el Cicle Gaudí de cinema a Alcover amb la projecció de la pel·lícula Els dies que vindran

El Convent de les Arts d'Alcover continua apostant pel Cicle Gaudí de cinema de producció catalana i pel·lícules d'estrena molt recent. Aquest diumenge 22 de setembre a les 19h es projectarà Els dies que vindran del director de Carlos Marqués-Marcet.

Després de 10.000 km i Tierra Firme, Carlos Marqués-Marcet torna a la direcció per abordar una realitat contemporània en les seves arestes més íntimes i privades. Els dies que vindran és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquests mesos, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en que aquest esdeveniment afecta a la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu.

Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ sies disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button