Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Seasons Circus,Mag Lari i Quartet Mèlt, protagonistes de la temporada Tardor 2019 del Convent de les Arts

El Convent les Arts d'Alcover presenta la nova temporada de tardor amb una desena de propostes de música, teatre, dansa i circper a grans i petits que tindran lloc del 6 d'octubre al 27 de desembre de 2019i on els espectacles en creació tindran un paper destacat.

La programació s'inicia amb el teatre d'objectes de la Cia. Ponten Pié que arriben amb LOO, un espectacle pensat per a un públic entre 2 i 5 anys, on poder experimentar la proximitat del teatre i les sensacions d’una forma especial.Una visió de la seva dura tasca d’empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, selves i oceans. Deixar vaixells paralitzats enmig d’un mar de sorra, fulminant per sempre més la seva possibilitat de navegar. LOO serà al Convent de les Arts el diumenge 6 d’octubrea les 11:30h.

La Cia. Le Tendre Amour ens presentarà Seasons Circus, una proposta de circ contemporani que converteix l'escenari en un bulliciós mercat del segle XVI on la vida està present en tota la seva rica varietat. Sense paraules, s’expliquen històries sobre amor, passió, coratge i canvi. Aquest espectacle estarà en residència al Convent de les Artsi en podrem veure el resultat el dissabte 19 d’octubrea les 17h.

En el marc de la Festa Major, el Convent acollirà els dos passis de l'espectacle de màgia Una nit amb el Mag Lari amb la sopresa, l'humor i la il·lusió que caracteritza aquest reconegut il·lusionista, que aterrarà a Alcover el diumenge 20 d’octubreen doble sessió, a les 18hi 21h. Com també, les Arts en Moviment amb tres propostes de dansa pels principals indrets d'Alcover: Galápago amb Ivan Benito, Pilar de dos amb Clàudia Gómez i Raquel Viñuales i Nomadis de Humanhood,la tarda del dilluns 21 octubre, entre les 19h a 20:15h.

El mes de novembre té la música com a protagonista. Formiga & Cigale i la Principal de Tarragona, espectacle en residència al Convent de les Arts, ens oferirà experiències úniques en les peces de Formiga and Cigale a través de la sonoritat tant peculiar de la Cobla. L’estrena absoluta, dins el Festival Accents, tindrà Lloc el diumenge 10denovembrea les 7 de la tarda.Per altra banda, la música de cambra serà protagonista amb l'Orquestra de Cambra de Terrassa 48 amb De terres Víkings. Un concert ple de sons de paisatges nòrdics, amb els seus colors i llegendes, acompanyats per música arrelada a la seva tradició. Tindrà Lloc el diumenge 17 novembre 12:30h i acabara amb un vermut al claustre.

El Centre Dramàtic d'Èvora de Portugal arriba amb Bonecos de Santo Aleixo, un espectacle en col·laboració amb el Festival Guant de Titelles. Es tracta de titelles de vareta manipulats des de dalt on la improvització amb el públic i la penombra de la sala, aconsegueixen una atmosfera que sembla procedir de segles enrera. Els portuguesos actuaran diumenge 24 de novembre a les 18h.

El desembre s'inicia amb la cançó d'autor Millor que mai del grup tarragoní Espaldamaceta. José Juan González, ànima de la formació, torna després de dos anys de silenci amb un disc íntegrament en català. Millor que Mai és el seu setè disc en el qual, acompanyat per Gerard Joan (bateria, sampler i veus) i Oriol Maymó (baix, veus, sampler i sintetitzador), ha introduït cançons més curtes i concises que fugen dels tempos baixos i el caràcter trist que ens tenia acostumats. El concert, també dins l’Accents, serà diumenge 1 desembre a les 19h.

La dansa contemporània i la creació in situ es fusionen sobre l'escenari amb Las Muchas de la Cia. Mariantònia Oliver, unespectacle de petit format construït amb veïnes del poble on resideix la companyia i que proposa un “viatge” que permeti gaudir d’aquesta trobada de dones en relació amb el cos i la salut d’una manera activa i apassionada. L’espectacle de cos i moviment es realitzarà el diumenge 15 desembre a les 19hi es crearà amb vuit dones de més de setanta anys d’Alcover i el territori. Aquelles persones interessades es poden posar en contacte amb el Convnet de les Arts o l’Ajuntament d’Alcover.

I per tancar la temporada de tardor, el Quartet Mèlt ens oferirà el Concert de Nadal, l’espectacle perfecte per decorar musicalment el Nadal de tots els colors, amb una mirada nova d’aquelles cançons que coneixem de sempre. Els guanyadors de la tercera edició del concurs musical Oh Happy Day actuaran divendres 27 de desembre a les 21h.

Els espectacles compten amb l'escola de l'espectador, un complement a les propostes escèniques per crear espais de descoberta, debat i reflexió entorn dels espectacles de la temporada de tardord’arts escèniques I música continuarà amb xerrades, tallers i col·loquis post-funció.

Per altra banda, el Convent de les Arts continua apostant també pel Cicle Gaudí, la projecció de pel·lícules de producció catalana com també pel tercer cicle de programació estable d’Arts Visuals Parlem Contemporani?

Aquesta temporada el Convent segueix amb les entrades a 5€ per a tots els espectacles per a joves de fins a 25 anys amb el CAJove! Els usuaris dels espectacles també poden sol·licitar el Carnet del Convent que permet gaudir de descomptes i privilegis.

Pel que fa  als abonaments es compta amb el de Música, Petits i grans, Teatre i General. Les entrades dels abonaments i dels espectacles individuals ja estan a la venda.

Per a més informació: www.conventarts.cat i a les xarxes socials habituals.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button