Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El 7 de setembre arriba el Dia de la Joventut amb ball, música i desgustacions

El Dia de la Joventut es celebrarà el proper dissabte 7 de setembre i donarà el tret de sortida a les 11h, a la bassa de l’Hort de Sant Antoni, amb una fusió d’estils i disciplines a càrrec de Masvi Fitness, per començar el dia ben actius. Seguidament i per refrescar-se una mica, hi haurà una guerra d’aigua.A partir les 12h, tindrà lloc el Vermut Jove amb música i bon ambient per a tothom.

A la tarda, a les 18h a l'església Vella, es farà la presentació i degustació de la cervesa alcoverenca "Alcobeer" creada conjuntament per les empreses locals La Mula i la Rosita. Durant tota la tarda i vespre es podrà gaudir d’un bon ambient amb l'actuació de diferents conjunts musicals com Artemi i Carla, Jueria i Dj Vinyl i també hi haurà servei de menjar. Cal destacar que l’Alcobeer serà el producte estrella de l’edició d’aquest any de la Fira de Bandolers. 

Per cloure aquest dia, a partir de les 24h, a la bassa de l’Hort de Sant Antoni, es podrà gaudir de bona música amb Cer’Amics i tot seguit amb els Dj’s Xaviggi i Astèrics i Obèlix , fins ben entrada a la matinada.

Des de la Regidoria de Joventut s’ha impulsat aquesta jornada per tal de fomentar una participació dels joves dins del municipi en l’organització i creació de noves oportunitats lúdiques. La recuperació de l’associació Aguilots Joves d’Alcover i el seu local, ha suposat un gran impuls en la implicació dels joves alcoverencs amb l’organització d’aquest dia. 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button