Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Un any més Alcover ret homenatge a la gent gran per Sant Roc

Alcover va retre homenatge, aquest divendres 16 d'agost, a la gent gran del poble. La celebració es va iniciar a les 12h a l'Església Nova amb l'eucaristia. A continuació, els homenatjats acompanyats pels familiars i amics, van rebre un detall commemoratiu i en finalitzar, es va dur a terme el concert de la Coral de l'EMMA.  

Els homenatjats d'aquesta 41a edició foren els matrimonis Josep Blas Batet i Remei Figueras Roca, i Francisco Martínez Matas i Adela García Capote; a nivell individual les dones que van rebre aquest reconeixement Cèlia Ferré Miquel i Montserrat Feliu Garcia; i els homes, Josep M. Albaigés Figuerola.

En acabar l'acte, el restaurant El Álamo va acollir el tradicional dinar de germanor que va aplegar més  de 470 comensals. Aquest va estar amenitzat amb ball i música en viu i el tradicional sorteig d'obsequis.

Per finalitzar la jornada festiva, i per cloure la 2a edició del Festival Terra de Bandolers, la Plaça Nova fou l'escenari del concert del cantautor Cris Juanico que va presentar els temes del seu nou treball discogràfic, Viu.

Prèviament a l'homenatge, la regidora de Serveis Socials del consistori, Maria Roca i l'Alcalde d'Alcover, Robert Figueras van visitar a les persones grans del municipi, a les seves llars, al Centre de Dia i a la Residència La Mimosa.

El 41è homenatge a la gent gran ha estat organitzat per l'Ajuntament d'Alcover i l'Associació de Jubilats i ha comptat amb el suport de CaixaBank, el restaurant el Álamo, Cator, l'Agrupació de conductors d'Alcover, el Col·lectiu de Dones, la Parròquia de la vila i la coral de l'EMMA.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button