Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La dansa, el circ i la música d'autor es troben a deNada al Festival Terra de Bandolers d'Alcover

La segona edició del Festival Terra de bandolers d'Alcover enceta el mes d'agost amb la proposta deNada de la Cia. deNada, un espectacle de dansa, circ i música d’autor, que ha rebut un premi Circada a Sevilla el passat mes de juny i que viatjarà a Estocolm aquest mes que ve. L’espectacle tindrà lloc divendres 2 d'agost a les 22h a l'església Vella.

En el punt on dos mons replets es troben, just en aquest lloc, neix el no-res, la «nada». Plena, molt plena d’inconcreció, música, trapezi, riure, dansa… Plena d’emoció. deNada és un espectacle de teatre de carrer. Capaç d’arribar a tothom, d’entretenir, sorprendre, emocionar.

Sota una estructura de 7 metres d’alt i 8 metres d’ample es desenvolupa el seu univers, aburd, estrany però tant proper. Marco Rubiol i Laura Miralbés junts son bogeria, somriure, com en una lluita contra la gravetat. Busquen l'elegància en la senzillesa, i utilitzen eines com la dansa, el riure i la música. Ho barregem tot, ho sacsegen i intenten arribar a alguna cosa bàsica, essencial. Un «no-res» que pugui arribar a tothom.

Leandre Ribera, un dels mestres europeus del teatre de carreri qui signa la direcció, aporta el seusaber fer i la seva experiència per garantir que el públic pugui dir gràcies, i poder així respondre deNada. El clown Leandre buscaaquest camí subtil cap a l’empatia amb l'espectador. Al costat del Marco i la Laura el caminena la recerca d'aquesta essència, d'aquest moment màgic que el teatre, de vegades, pot provocar.

L'espectacle és gratuït i per a totes les edats.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button