Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Absurditties, les acrobàcies dels pallassosMortelo & Manzani,obre el segon Festival Terra de Bandolers d’Alcover

L'església Vella és l'escenari escollit per donar el tret de sortida a la segona edició del Festival Terra de Bandolers d'Alcover. La companyia reusenca Mortelo & Manzani arriben aquest divendres 19 de juliol a les 22h amb Absurditties, una proposta Km.0 de circ i clown.

Dos pallassos excèntrics arriben carregats d’un munt d’objectes i d’instruments que els porten a situacions d’allò més absurdes. Un espectacle fet amb el poc que tenen: recreant el seu propi món, un univers particular fet de realisme i fantasia. Es tracta d’un espectacle sense paraules, a través del llenguatge universal del clown, ple de música en directe, humor absurd i moltes sorpreses més.

L'espectacle és gratuït i és la primera de les propostes incloses en el Festival Terra de Bandolers d'Alcover 2019 que convida a endinsar-nos a l'entorn natural i patrimonial de la vila a través de la música, la dansa, el circ i la gastronomia.Set són els espectacles que s'han programat del 19 de juliol al 16 d'agost endiferents escenaris com l'església Vella, l'ermita del Remei, Mas de Forès, el Convent de les Arts i la plaça Nova.

Per altra banda, durant el mes que durarà el cicle, es podrà  degustar diversos propostes gastronòmiques de l’època del bandolerisme a Alcover als següents establiments: restaurant Ermita del Remei, restaurant K-l'Ermità, Casa Fornet i Cafeteria Bonillo

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button