Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El Club Bàsquet Alcover es presenta en societat i comença a caminar de nou

El Club Bàsquet Alcover va fer la presentació oficial de la seva refundació en un acte que vatenir lloc, aquest dijous 11 de juliol, a la sala d'actes de Ca Cosme. La nova entitat esportiva agafa el relleu al club es va fundar el 1994 i que va estar operatiu uns anys. El club alcoverenc rep el suport i l'apadrinament del Club Bàsquet Valls oferint els recursos i eines per posar en marxa la iniciativa perquè esdevingui un èxit.

La junta directiva del CB Alcover va ser l'encarregada d'explicar els motius pels quals s’haportat a la refundació del club, els valors i objectius del nou projecte esportiu, es va fer la presentació de la nova equipació i del nou escut i es va encoratjar als alcoverencs a donar suport al Club amb la seva implicació.

La nova junta del club formada per set persones i presidida per Víctor Alejandre; Míriam Mestres com a secretaria de l'entitat; Pau Bové secretari i director esportiu; Jordi Subirats com a tresorer i els vocals Jaume Tombas, Manel Castaño i Pau Anglès.

L'acte va comptar amb la presència de l’alcalde d'Alcover, Robert Figueras; la regidora d’Esports, Carme Sánchez, Jordi Cartanyà com a diputat provincia, l’alcaldessa de Valls Dolors Farré; Joan Cortina, president territorial de la Federació Catalana de Bàsquet a Tarragona, Jordi Llaberia, tresorer i assessor a la presidència, i Manel Requena, vocal de les comarques de l’Alt Camp i Conca de Barberà així com representants del Club Bàsquet Valls i representants de diferents entitats esportives d’Alcover.

El president de la nova entitat alcoverenca, Víctor Alejandre, explica: “Estic dins l’AMPA de l’Escola Mare de Déu del Remei com a responsable de les activitats esportives, i al veure que el bàsquet funciona bé al poble però que no hi havia continuïtat i un club darrere, molts nens a l’acabar sisè de primària ho havien de deixar.” És per això que, amb la vinculació del CB Valls, i amb la relació que hi havia entre l’AMPA i l’Acadèmia del CB Valls, i també després de comunicar-ho a l’Ajuntament d’Alcover i veure-ho amb bons ulls, es tira endavant aquest projecte, que ja és una realitat.

La voluntat del club és la de començar aquest nou projecte amb tres equips de cara a la pròxima temporada 2019-2020: un sènior masculí, un equip femení de 5è i 6è i un preinfantil masculí. En total es començarà amb una quarantena de jugadors i jugadores i els tres entrenadors els proveirà inicialment el CB Valls com a part de l’acord.

Les accions més properes per donar a conèixer el club seran un 3×3 en categoria sènior masculí i mixt del 28 de juliol al 2 d’agost, i un altre 3×3 per nens de primer de primària a 2n d’ESO el dia 3 d’agost.

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button