Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Inici de la legislatura 2019-2023 a l'Ajuntament d'Alcover amb Robert Figueras reelegit com a alcalde

Aquest dissabte 15 de juny, a les 12h, ha tingut lloc la Constitució de l’Ajuntament d'Alcover per la propera legislatura 2019-2023. Són 13 els càrrecs electes que formen el consistori alcoverenc i que avui han pres possessió del càrrec.  Aquest està integrat per 7 regidors d'ApC, 4 regidors/es de  la CUP, 1 regidors de junts per Alcover i 1 regidor d'ERC. Robert Figueras ha revalidat l'alcaldia per majoria absoluta.

La sessió s'ha iniciat amb la creació de la “Mesa d’Edat”, que integren els regidors/es de menor i de major edat, Marta de Lucas i Josep Barberà (ApC), respectivament. Ells han estat els últims en jurar o prometre el seu càrrec, i tot seguit, ho han fet la resta de regidors i regidores. A continuació s'ha votat el càrrec electe que ha estat nomenat alcalde i els portaveus dels diferents grups municipals han fet els seus discursos.

Finalitzat aquest ple de constitució, en les properes setmanes, es celebrarà una nova sessió plenària on s’establirà la periodicitat de les sessions, s’aprovarà la creació i composició de les comissions informatives i la composició de la comissió especial de comptes i s’aprovaran els representants de l’Ajuntament en entitats municipals i supramunicipals.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button