Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

En marxa el període de votació a les propostes dels pressupostos participatius d'Alcover que s'allargarà fins el 28 de juny

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant pels pressupostos participatius,  un  mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els veïns i veïnes poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipals. Els alcoverencs han exposat i proposat en què destinarien 18.000€ del pressupost municipal, 3.000€ més que en la darrera  partida, per executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic. S’han presentat un total 20 propostes de les quals, 16 han estat admeses segons els criteris de les bases establertes.

Un cop escollides les setze propostes acceptades, i segons el calendari establert, s'obre el període de votació entre la ciutadania,  del 14 al 28 de juny de 2019.  Com a novetat, el període de votació s'allargarà dues setmanes.

Veure propostes més detallades

 

 

Com funciona la votació?

Els alcoverencs rebran al seu domicili una butlleta amb la relació dels projectes presentats. En aquesta es podrà seleccionar una única opció i la votació es farà presencialment a l’oficina d’Atenció al Ciutadà de Ca Cosme on hi haurà a disposició de la ciutadania la urna per a realitzar la votació dels projectes. Serà necessari identificar-se per tal de poder fer la votació (amb DNI o NIE). Podrà votar el global de la població majors de 16 anys i empadronats a Alcover.

Finalment, es realitzarà la proposta o propostes més votades per majoria simple de vots fins esgotar el pressupost destinat.   En cas d’empat entre dues o més propostes, la Comissió Tècnica d’Avaluació adoptarà la valoració final de quines propostes han de ser escollides per a dur-les a terme. L’acte d’escrutini dels vots i publicació dels resultats es farà el 29 de juny a les 19:30h a Ca Cosme.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button