Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

L’Escola Mare de Déu del Remei participa en una activitat per gaudir de revetlles amb seguretat.

Els alumnes de 4t,5è i 6è de primària de l'Escola Mare de Déu del Remei d’Alcover han participat, aquest dimecres 12 de juny, en l’activitat sobre la seguretat en les revetlles.  Aquesta s’emmarca en la campanya de sensibilització “Revetlles amb precaució” que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior.

El Convent de les Arts ha estat l'escenari escollit per acollir aquesta jornada que ha comptat amb l’obra de teatre "A foc lent" de la companyia Milnotes i amb el Ball de Diables Bruixots d’Alcoverque ha fet una demostració de com s'han de llançar els petards amb seguretat, fora del claustre del Convent. L’acte l’han obert Robert Figueras, alcalde d’Alcover i Eli Llombart, cap de servei de Protecció Civil de Tarragona.

El foc i els petards van estretament vinculats a les revetlles d’estiu, i molt especialment a la nit de Sant Joan amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Les campanyes, com la que avui s’ha realitzat a Alcover, vetllen per minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Entre els consells a seguir, destaca la importànciaa l’hora d’adquirir, manipular o encendre els petardscom escollir un lloc adientperfer una foguera, els materials a cremar o com s’ha d’apagar, entre d’altres.

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button