Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La comèdia negre 7 raons per fugir es projectarà al Convent de les Arts per cloure la temporada del Cicle Gaudí

Diumenge 16 de juny a les 19h, el Convent de les Arts d'Alcover acollirà la projecció de la pel·lícula 7 raons per fugir en el marc del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana i que posarà el punt final a les deu projeccions que ens han acompanyat durant el curs.  Aquesta comèdia negre, estrenada el proppassat mes d'abril, compta amb intèrprets de luxe com Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer i Lola Dueñas, entre d'altres.

7 raons per fugirés un film que critica àcidament la nostra societat partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l’extrem de les seves circumstàncies.Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d’humor negre tant estranys com pròxims. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa: la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís. Set històries d’humor negre d’una societat disfuncional.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.

AddThis Social Bookmark Button