Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Renovació de l'enllumenat de la Crta. de Montral i el c/de la Garriga per llums led

L'Ajuntament d'Alcover ha finalitzat, aquest passat mesde maig, la substitució d'onze punts d'enllumenat de la Crta. de Montral i el carrerde la Garriga,amb l'objectiu de reduir el consum energètic, la  contaminació lumínica i al mateix temps augmentar l'eficiència en la il·luminació de l'entorn.

Aquesta renovació s'ha dut a terme amb lluminàries led són de gran durabilitat, resistents, d'alta eficiència energètica  ja que consumeixen un 90% menys d'electricitat i permeten una reducció d'emissions de CO2, afavorint el medi ambient.

En aquest sentit, l'Ajuntament continua desenvolupant les accions que indica el PAES d'Alcover (Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible), redactat per la Diputació de Tarragona, amb l'objectiu que el municipi arribi a l'any  2020 amb un 20% menys de les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) respecte el 2005 tal i com estableix el Pacte d’Alcaldes per una energia sostenible local. Per a molts municipis, l'enllumenat públic significa la despesa energètica més important que assoleix fins a valors entorn el 50% o al 60% del seu total.

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button