Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alumnes d'Stuttgart visiten Alcover amb motiu d'un intercanvi amb l'Institut Fonts del Glorieta

Una quinzena d'alumnes i dos professors de Haigerloch (Stuttgart) fan estada a Alcover en el marc de l'intercanvi amb l'Institut Fonts del Glorieta. Van arribar aquest dilluns 3 de juny i la seva visita s'allargarà fins divendres 7 de juny. Durant aquesta setmana, alumnes i professors estan instal·lats a cases particulars de famílies amb alumnes que cursen 2n,3r i 4t d'ESO.

Aquest dilluns, primer dia d'estada  a terres catalanes, van poder conèixer de primera mà la vila d'Alcover i es van acostar fins l'Ajuntament on els va rebre, a la sala de plens, el seu alcalde, Robert Figueras. Tot seguit van visitar el Museu per fer l'activitat del Triàsic i els fòssils marins per acabar fent una rèplica en guix del peix pedra.

Aquest dimarts 4 de juny comparteixen aula amb els alumnes per conèixer el sistema educatiu del centre i dimecres visitaran la Tarraco Romana i les platges tarragonines. Ja dijous, tot l'institut té una sortida programada al parc d'atraccions Port Aventura i al vespre, les famílies alcoverenques prepararan un sopar popular a les instal·lacions educatives. Ja divendres, alumnes i professors d'intercanvi trepitjaran la capital catalana, Barcelona, en el seu darrer dia.


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button