Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La pel·lícula SuperLópez arriba dissabte al Convent de les Arts en el marc del Cicle Gaudí

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, dissabte 25 de maig a les 19h, la projecció del film SuperLópez, basada en les aventures delpersonatge creat pel dibuixant Jan. Superlópez arriba a les pantalles del Cicle Gaudí de la mà de Javier Ruiz Caldera. Aquesta és una comèdia-acció que es va estrenar el novembre del 2018 i que compta amb els actors i actrius Dani Rovira, Alexandra Jiménez, Maribel Verdú, Julián López i Pedro Casablanc.

Està clar que tota llegenda té un començament, però a en Jan, un dels il·lustradors més importants del nostre país, se li va oblidar explicar-nos el de Juan López, la paròdia castissa de Superman. Quan vadescobrir els seus poders? D’on ha tret aquestes malles o per què es va convertir en un heroi? Aquestes són algunes de les preguntes que Javier Ruiz Caldera en la direcció i Borja Cobeaga i Diego Sant Josep en el guió, estan disposats a resoldre a ‘Superlopez ‘, una comèdia sense masses superpoders.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button