Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover celebra el Dia i la Nit de Museus amb un safari fotogràfic en família i entrada i exposicions gratuïtes

El Museu d'Alcover ha organitzat dissabte 18 de maig, per celebrar  la Nit de Museus 2019, un safari fotogràfic en família i un concurs d'Instagram. La casa senyorial Ca Batistó és plena de secrets i objectes misteriosos repartits per les vitrines i racons de les sorprenents exposicions. Des del Museu ens proposen fer un joc per descobrir com eren els objectes fa més d’un segle i quin aspecte tenien els animals fossilitzats quan campaven pel mar i la muntanya d’ara fa milions d’anys.

L’activitat no requereix reserva prèvia i només cal venir al Museu per caçar objectes amb les  càmeres, a partir de les 21h i fins a les 23h, amb moltes ganes d’explorar de nit un museu i participar al concurs d’Instagram. Preu: gratuït (si teniu el carnet Súper3 recordeu portar el carnet o el número de soci)

Dia Internacional dels Museus

 Per altra banda, diumenge 19 de maig, Dia Internacional dels Museus, el d'Alcover ens proposa entrada lliure a les exposicions durant tot el cap de setmana  i activitats gratuïtes  per a famílies i adults el diumenge pel matí.

Si veniu amb infants, podeu gaudir del “Triàsic en família”,un taller i visita guiada a les 11 h (durada 1 hora). És aconsellable fer reserva prèvia, activitat gratuïta.

I pel públic adult ens descobrir el poble i els tresors del museu amb una visita guiada amb tast de cervesa artesanal “Bandolers, pedres i palaus” el diumenge 19 de maig a les 12.30 h (durada 1 hora i mitja). És aconsellable fer reserva prèvia, activitat gratuïta. A més a més, durant tot cap de setmana, el museu obrirà les portes de les seves exposicions amb entrada gratuïta.  Reserves a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o 977 84 64 52 

Dia mundial de l' abella: 20 de maig

El Museu també se suma als actes de celebració del Dia Mundial de l’Abella (20 de maig) amb la presentació de la mostra L’abella a l’antiguitat. Art rupestre i fòssils?, a càrrec de Joan Maria Llorens, del Museu de la Mel d'Alcover i Ramon Viñas del Centre d’Interpretació d’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades a Montblanc.L'acte tindrà lloc divendres 17 a les 19h. El món de l’abella amaga un meravellós patrimoni que ens endinsa també a l’arqueologia i a la paleontologia.

En acabar, es podrà gaudir d’un tast de Mel del Remei, de la Casa Museu de la mel.

 

Programa d’actes divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 de maig

DIVENDRES 17- 19 h. Presentació de la mostra “L’abella en l’antiguitat: art rupestre i fòssils?” amb tast de mel. Organitza el Museu, la casa Museu de la Mel i el Centre d’Interpretació d’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades.
DISSABTE 18- 11h. Presentació del projecte “Redicat” a càrrec de Joan M. Llorenç, apicultor i director de la casa Museu de la Mel
DISSABTE 18-de 21 a 23 h. Activitat gratuïta en família “Anem de safari fotogràfic”
DIUMENGE 19- 11 h. Activitat gratuïta “Triàsic en família”
DIUMENGE 19- 12:30h. Activitat gratuïta “Bandolers, pedres i senyors”
DISSABTE d’11 a 14 h i de 16 a 18 h – DIUMENGE d’11 a 14 h. Entrada lliure a les exposicions permanents: “Triàsic, explosió de vida” – “Ca Batistó, modernitat burgesa” i temporals: “l’Abella en l’antiguitat: art rupestre i fòssils?” – “Convivència. Els monuments de Tàrraco, patrimoni de la humanitat, al segle XXI”.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button