Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La Biblioteca d’Alcover a punt per una nova edición de la Supernit a les biblioteques. Places Esgotades

La biblioteca municipal d'Alcover participarà en la 2ª edició de l'activitat infantil Supernit a les biblioteques que es durà a terme el divendres 31 de maig a les 20h. Creada pel Club Súper 3 i la xarxa de Biblioteques Públiques Catalanes.

Aquesta activitat serà gratuïta, tot i que l'aforament és limitat. Les inscripcions s'hauran de fer a la biblioteca municipal d'Alcover fins a omplir les places. Places Esgotades!

Es recomana assistir-hi una mica abans de les 20 h i que els infants vagin acompanyats de familiars adults. L'activitat tindrà una duració d'una hora, aproximadament, on es resoldran uns enigmes per ajudar a la família del Super3 a lluitar contra el Senyor Pla, ara conegut com el Senyor de les Ombres, que està fent desaparèixer llibres de les biblioteques i donant vida als malvats dels contes!. El Club Súper 3 donarà més informació d'aquesta animació sorpresa a través dels canals habituals de difusió de TV3, també podreu trobar més informació a la biblioteca municipal d’Alcover i les xarxes socials.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el Departament de Cultura de la Generalitat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona.

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button