Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Itaca Band i Doctor Prats actuaran per la Festa Major d'Alcover 2019

Les formacions musicals Itaca Band i Doctor Prats són els grups guanyadors, escollits per votació popular, per actuar al concert de dissabte de la Festa Major d'Alcover del proper 19 d’octubre de 2019 al Pavelló Municipal.

Els alcoverencs i alcoverenques van poder participar, fins el 24 de març, en l'elecció de les formacions musicals a través d'una enquesta. Aquesta ha rebut un total de 357 vots vàlids*, i l’opció guanyadora, Itaca Band+ Doctor Prats ha obtingut 186 vots ( 52,10% dels vots). La resta de propostes presentades són les següents: Itaca Band + Catarres  han obtingut 59 vots 16,53 %), Sau 30 + Doctor Prats amb 59 vots també (16,53% dels vots), La Unión + Danza Invisible + Paco Pil amb 28 vots (7,84 %), Sau30 + Itaca Band amb 13 vots (3,64%) i finalment, Los Manolos+ Doctor Prats que s’han endut 12 vots (3,36% del total).

Itaca Band és un grup català format el 2006. Les seves cançons destaquen per la mescla que fan de diferents gèneres musicals com l’ska, el reggae, la música llatina o el rock. Itaca Band presentarà el seu nou disc La llengua de los pájaros.

Doctor Prats ja va actuar per la festa Major d’Alcover i va ser un èxit rotund.  Aquest grup de fusió musical creat l’any 2015 ja tenen tres discs a les seves esquenes i aquest 2019 faran vibrar de nou Alcover amb la gira Avui lluny és més aprop.

*Tal com s’indicava a les condicions per a participar en l’enquesta, s’han considerat vots nuls els d'aquelles persones no empadronades a Alcover, i/o menors de 16 anys i aquells que han votat més d'una vegada, només se'ls hi ha validat un vot.

A continuació, podeu observar el llistat final, on s’indica, dia i hora de la votació, inicials del nom i quatre últimes xifres del DNI del votant i l’opció escollida.


Noticies Relacionades:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button