Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover es prepara per la festa gastronòmica del Concurs de Paelles, el proper 1 de maig

Alcover serà l'escenari, un any més, del Concurs de Paelles, una cita culinària i lúdica que mesurarà les habilitats entre fogons dels participants. La plaça Nova serà el punt neuràlgic d'aquest concurs popular gastronòmic que se celebrarà dimecres 1 de maig partir de les 11h.

Cada grup disposarà d’un espai per cuinar a partir de les 11:00 h i fins les 14:30h, moment en què hauran d’entregar un plat finalitzat al jurat. Cada grup comptarà una taula per dinar i finalment el jurat lliurarà un premi a la millor paella de cada categoria  (carn o peix).

Es tracta d'un acte obert a tothom, pensat per passar un bon dia rodejat d'amics i familiars. Tots els grups que vulguin participar, s'han d'inscriure prèviament a la Llibreria Jordi o al Bar Plaça Nova i la data límit és el 26 d'abril. El cost és de 5 euros per persona (3€ pels menors de 10 anys). L’organització facilita la beguda, el vermut, plats i gots i les taules i cadires. I els grups han de dur la bombona de butà, el fogó, la paella, els estris de cuina i els ingredients necessaris per elaborar la paella.

La tercera edició va comptar amb la participació de prop de 400 persones. El Concurs de Paelles Vila d’Alcover està organitzat per la Comissió del Concurs de Paelles d’Alcover i l’Ajuntament de la vila.

►BasesNoticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button