Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

FAIRFLY, la comèdia d'èxit sobre les startups i l'emprenedoria, diumenge al Convent de les Arts

La Cia. La Calòrica arriba, diumenge 24 de març a les 19h, al Convent de les Arts d'Alcover amb FAIRFLY. L'obra és una comèdia sobre la bombolla de l'emprenedoria; el gran remei del nostre temps, la solució a tots els nostres problemes, la nova fe que ha vingut ha recordar-nos que nosaltres som els únics propietaris del nostre destí i – en conseqüència – els únics culpables de la nostra infelicitat.

Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

Fairfly es va endur el Premi Butaca 2017 al Millor muntatge de petit format i millor text teatral, el Premi de la Crítica 2017 al millor espectacle de petit format i el Premi max 2018 al millor espectacle revelació i Millor autor revelació.

La Calòrica ha investigat territoris estètics i temàtics molt diferents on la reflexió política i l’ús de l’humor per abordar les problemàtiques més serioses, són el seu principal denominador. Ha creat i produït set espectacles propis els quals s’han pogut veure tant a sales alternatives com als grans festivals del país i han obtingut distints premis a més d’una bona acollida per part del públic i crítica.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle forma part dels abonaments Teatre i General.

Escola de l'espectador

En finalitzar l'espectacle, el mateix diumenge, s'ha prganitzat un col·loqui postfunció amb els actors de la Companyia La Calòrica per poder intercanviar opinions sobre l'obra, la temàtica, la posada en escena, la manera de crear els espectacles de la companyia, etc.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button