Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

En marxa el XVIII Concurs de Sant Jordi de la Biblioteca Municipal

Ja estan disponibles les bases del XVIII Concurs de Sant Jordi, Alcover 2019. Aquestes es poden obtenir a la Biblioteca Municipal d’Alcover, al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) o a l'enllaç que es troba al peu de la notícia. El concurs es basa en tres modalitats: la de dibuix, la de narrativa en català i com a novetat d’enguany la de Storytelling (narrativa en anglès).

En la modalitat de dibuix hi pot participar qualsevol nen o nena de 3 a 8 anys. El tema d’aquest any és l’escola Mare de Déu del Remei, que s’haurà de presentar en un full Din-A4.

Pel que fa a la modalitat de narrativa hi poden participar nois i noies de 9 a 12 anys. Les obres a presentar  han d’estar escrites en català, amb ordenador i no sobrepassar l’extensió de dos fulls. La temàtica és lliure.

La modalitat Storytelling, és per a nois/es de 10 a 14 anys, que vulguin mostrar el seu esforç i creativitat en anglès parlant sobre l’escola. Com en l’anterior modalitat, cal que les obres es presentin amb l'ordinador i no sobrepassant les dues fulles.

El termini de lliurament dels treballs és el divendres 12 d’abril. Totes les obres es presentaran sota un pseudònim al PIJ o a la Biblioteca. Els premis es lliuraran el diumenge 28 d’abril a les 12 del migdia en un acte públic que es celebrarà a la Biblioteca Municipal d’Alcover.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button