Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Es presenta la Festa de les Caramelles d'Alcover 2019

La Festa de les Caramelles 2019 se celebrarà el proper diumenge 21 d’abril, en la festivitat de Pasqua. En aquesta tercera edició, s’han volgut mantenir els valors característics de la festa: l’element festiu, el tradicional i l’ intergeneracional, i ampliar la festa convidant-hi nous actors i col·laboradors. 

Amb l’objectiu de donar a conèixer les caramelles a tots els públics i a totes les edats, s’organitzaran cantades de caramelles per a diversos col·lectius com l’escola pública Mare de Déu del Remei, la Biblioteca Municipal i el Centre de Dia.

Una de les novetats d’enguany és el punt de sortida des del pavelló municipal. Igual que l’any passat, les entitats locals podran inscriure’s igual que les cases particulars per demanar que les caramelles passin pel seu local.

Tots els cantaires, músics, cases i entitats que vulguin participar a la Festa de les Caramelles 2019 han de saber que les inscripcions estaran obertes fins el 5 d’abril i es poden fer presencialment a Ca Cosme i a l’EMMA, i online al web www.emmalcover.cat.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button