Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Els alcoverencs/es podran escollir qui actuarà al concert de la Festa Major 2019

Els alcoverencs i alcoverenques decidiran, de nou a través d'una votació popular, quines formacions musicals actuaran al concert de Festa Major d’Alcover 2019, que tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre.

Les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament d’Alcover han elaborat una enquesta perquè es votin, d’entre sis propostes, l’opció musical que desitgin: Itaca Band + Doctor Prats,  Sau 30 + Itaca Band, Los Manolos + Doctor Prats, Itaca Band + Els Catarres, SAU 30 + Doctor Prats o  La Unión + Danza invisible + Paco Pil . Per a poder-hi participar cal ser major de 16 anys i estar empadronat a la Vila. Les votacions es poden fer via internet a través del següent formulari o presencialment a Ca Cosme fins al diumenge 24 de març de 2019

Només serà vàlida una votació per persona, ja que caldrà identificar-se amb nom i DNI, i en cas que aquests no coincideixin el vot serà considerat nul.

Amb aquesta proposta, tal i com ha succeït en els anys anteriors, s'espera obtenir un reflex de l’opinió del poble i l'opció guanyadora serà l’escollida per actuar al concert de la Festa Major.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button