Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover se suma al Dia Internacional de les Dones amb un seguit d'actes culturals i reivindicatius

Alcover se suma al Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, amb un seguit d'actes sota el lema Sóc valenta! Sóc lliure! Durant tot el matí, a l'Institut Fonts del Glorieta, es faran lectures poètiques i reivindicatives sobre la dona. A la tarda, des de les 16:30h, la plaça de l'Església Vella acollirà una xocolatada, llaços, parlaments, i la participació de les Xiquetes, les Geganteres i les Bruixotes d'Alcover. A les 18:30, la Bilbioteca Municipal serà l'escenari de la conferència Escriptores de pel·lícula a càrrec de Raül Contel, director i divulgador cinematogràfic. Una hora més tard, a les 19:30h, s'inaugurarà al Museu d'Alcover l'exposició Plantes sobre blau, cianotípies de Montserrat Barenys i Rosa Barenys.

I ja diumenge 10 de març, per cloure els actes del Dia de la Dona, el Casal Popular La Bretxa acollirà, a les 19:30h, el documental La quadratura del cercle. Història del bloc feminista de Tarragona. 1977-2001.

Cada 8 de març es segueix posant de manifest la importància de seguir treballant, dones i homes, per aconseguir la igualtat real i efectiva de les persones i de l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button