Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

L'espectacle familiar de teatre, música i objectes MOMO amb Anna Roca arriba al Convent de les Arts d'Alcover

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, diumenge 10 de març a les 18h, la proposta  Momo de la Cia. Anna Roca, recomanadaa partir de 6 anys i amb el Premi de la Crítica Familiar 2015. Anna Roca porta amb la seva companyia treballant en espectacles per a petits i grans des de l’any 1996, adaptant diversos textos de la literatura.

Tres personatges que viuen en un jardí botànic abandonat us esperen per explicar-vos la història de Momo, una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d'un dels bens més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Un espectacle que vol reflexionar amb el cor sobre el ritme de vida de la societat actual, basat en la novel·la de Michael Ende.

Momo és un espectacle de creació, fet a foc lent, on el protagonista és el temps, la mirada, la poesia visual. És una reflexió sobre el nostre ritme davant la vida. Quant fa que no t'atures una estona i et dediques a estar, sense fer res, badant, encantat, mirant la gent com passa, escoltant els sons del carrer,...?

Vivim i eduquem els nostres fills de pressa. Volem que parlin anglès, rus, xinès... que juguin a futbol, que facin teatre, que siguin bons en tot… Els preparem per al futur, perquè tinguin una bona feina, una bona casa, un bon cotxe... Però no els eduquem per jugar en llibertat, per aprendre a relaxar-se, per aturar-se davant d'un amic i simplement parlar i escoltar-se.

Escola de l'espectador

En el marc de l'escola de l'espectador, en finalitzar l'espectacle es durà a terme el debat en família, de la mà dels membres de la companyia Anna roca, en què petits i grans podran comentar aquells aspectes "grisos" de la vida que apareixen a l'espectacle.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici de l'espectacle. El preu és de 6€ en l’entrada general i de 4€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle està inclòs en els abonaments Petits &Grans i General.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button