26setembre2020

Ajuntament Alcover

Les distàncies, millor pel·lícula del Festival de Málaga, clou el Cicle Gaudí 2018 del Convent de les Arts

Aquest diumenge 23 de desembre a les 19h, el Convent de les Arts d'Alcover acollirà la projecció de la pel·lícula Les distàncies. En ella hi trobem L’Olivia, l’Eloy, el Guille i l’Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que fa 35 anys. Ell no els rep com esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l’amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot

Sota la direcció d'Elena Trapé, guió de la mateixa Elena Trapé, Miguel Ibáñez Monroy i Josan Hatero i música d'Albert Manera, aquest drama interpretat per Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Isak Férriz, Bruno Sevilla i María Ribera, s'ha endut els guardons de millor pel·lícula, millor direcció i millor actriu per Alexandra Jiménez de l'edició d'enguany del Festival de Málaga.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button