26setembre2020

Ajuntament Alcover

A vore, premi Butaca'18 al millor espectacle de dansa, tanca la programació al CA

L'espectacle A vore  fusiona de jotes, samplers i dansa contemporània 

Aquest diumenge 16 de desembre, la música i la dansa seran els protagonistes per posar el punt i final als espectacls d'arts escèniques que han tingut lloc aquest 2018. Serà al punt de les 7 de la tarda amb l'espectacle A vore de Ramon Balagué, Sònia Gómez, Astrio, Pau Puig i Carme Balagué, que a finals de novembr va rebre el Premi Butaca 2018 al millor espectacle de dansa, guardons designats pel públic a través de les seves votacions.

Fa més de cent anys una nova tendència en música i dansa s’estenia des de Viena per tota Europa fins arribar a la ciutat de Tortosa. Los iaios se posaven les mans al cap veient com los valsets i los balls agarrats desbancaven ritmes i costums de sempre. Lo modern era allò i l’espècie invasora transformava una manera de fer i sentir.

A vore és un projecte de mestissatge temporal i “tradificció” sobre la cultura popular de les Terres de l’Ebre. És una recerca musical i dancística que treballa a partir del document i l’expressivitat tradicional, los ritmes, les danses, les paraules de les comarques del Baix Ebre-Montsià i Baix Maestrat i les fa dialogar amb la música d’Astrio i la dansa performativa de Sònia Gómez.

En aquest espectacle es fa palesa la possible convivència de la música i la dansa tradicional amb la dansa i la música contemporànies. Trepitjaran l'escenari artistes com el realitzador audiovisual i veu de l'espectacle Ramon Balagué, la ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez, el dolçainer Pau Puig, la balladora de jotes i fandangos Carme Balagué i el grup de funk, nujazz (jazz electrònic improvitzat) i rock Astrio, format per Santi Serratosa, Arecio Smith i Santi Careta.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L'espectacle forma part dels abonaments Teatre i General.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button