26setembre2020

Ajuntament Alcover

Alcover recull més d'una tona de solidaritat en el Gran Recapte 2018

Alcover s'ha sumat a una nova edició del Gran Recapte d’Aliments, que es va celebrar el passat 30 de novembre i 1 de desembre, per donar resposta a la precarietat alimentària en el nostre entorn. Diferents comerços i grans superfícies del poble van prendre part d'aquesta desena edició que va assolir un total de 1.026kg d'aliments de primera necessitat.

La llet (215 litres), l'arròs (161 kg), la pasta (138 kg),  l'oli de soja (86 litres) i d'oliva (35), els llegums en pot (72 kg) i secs (42 kg), el sucre (59 kg) i les galetes (55 kg) són alguns dels exemples dels aliments que es van recollir amb més volum. Destaquen també la farina, els bricks de brou o el tomàquet en llauna entre d'altres.

Es tracta d'una iniciativa solidària organitzada per la Fundació Banc dels Aliments i que ha comptat amb col·laboració de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alcover, la secció local de la Creu Roja, el grup de catequesi de la Parròquia d'Alcover, el CAP d'Alcover, els comerços participants i a tota la gent que, a títol individual, va col·laborar com a voluntari o es va acostar a fer el seu donatiu.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button