Ajuntament Alcover

El Poble > Festes

Concert de Festa Major 2018

Punts de venda d'entrades

Ajuntament d’Alcover / Ca Cosme / Cercle d’Amics / El Pub d’Alcover /  Bar Colomí / Bar Plaça Nova / Discos Qui'k (Reus) / Chami (Selva del Camp) (finalment no es vendran a la Selva)

Preu:

10 € anticipada    /  12 €  taquilla   /   *Especial Anticipada Alcoverenc/a:  6€
*Anticipada Alcoverenc: s'ha d'estar empadronat a Alcover i mostrar DNI / una entrada per persona / de venda a l'ajuntament

Torna a Festa Major


 • Alcover disposarà d’un estand informatiu dirigit als joves durant el concert de Festa Major

  Coincidint amb el concert de la Festa Major d’Alcover del proper dissabte 20 d’octubre amb Boikot, Lágrimas de Sangre i Dj Buenri, el Pavelló Municipal comptarà amb un estand informatiu de la Creu Roja dirigit als joves de la vila i a tots aquells que s’hi donin cita. En ell s’hi trobarà informació sobre prevenció de drogues, alcohol, sexualitat, etc... A part de la informació ens oferiran un servei més que consta de la prova d’alcoholímetre, distribució de preservatius, ulleres alcovista i anàlisis de substàncies.

  Aquesta iniciativa, anomenada Nit Segura, és un dels projectes inclosos en el Pla Local de Joventut d’Alcover 2018 -2021, aprovat el passat mes de setembre, dins de l’àmbit de salut. L’objectiu és garantir el bon estat de salut de la joventut alcoverenca a través d’accions de sensibilització orientades a la reducció de riscos en hàbits poc saludables i aplicar mesures facilitadores de la pràctica d’esport. L’estand de la Creu Roja s’ha sol·licitat des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcover.

  El programa engloba diferents actuacions específiques de conductes perilloses durant les sortides nocturnes dels joves alcoverencs: campanyes de sensibilització i conscienciació dels joves dels efectes i les conseqüències del consum d’alcohol i substàncies pernicioses, com també la conducció sota els efectes d’aquestes substàncies. L’habilitació de punts informatus i instal·lació d’alcoholímetres en alguns punts del municipi per tal d’evitar conductes de risc. I també la participació de persones que hagin patit accidents de trànsit o hagin viscut situacions relacionades, per tal de conscienciar als joves del municipi.

  A més de l’estand del dia 20 d’octubre, el programa Som Nit de Creu Roja inclou també actuacions de prevenció com una xerrada que s’oferirà als alumnes de l’Institut Fonts del Glorieta.


 • L’Ajuntament posa en marxa un protocol d’actuació davant les agressions sexistes a les festes i esdeveniments del municipi

  L’Ajuntament d’Alcover assumeix el compromís i la responsabilitat social i política d’eradicar tot tipus de violències sexuals al municipi, i ha elaborat un protocol contra les agressions sexistes a les festes i esdeveniments festius.

  El municipi d’Alcover no pot tolerar cap actitud o conducta sexista ni qualsevol agressió per motiu de gènere i/o orientació afectivo-sexual. Per tal de fer-ho efectiu, es presenta un protocol d’actuació davant les agressions sexistes a les festes i altres esdeveniments que servirà com a eina per poder donar una resposta col·lectiva davant qualsevol tipus d’agressió sexista.

  L’objectiu d’aquest protocol és construir una societat lliure i igualitària, fomentar espais segurs i lliures de violències sexistes, sensibilitzar a la població davant les actituds, conductes i/o agressions per raó de gènere i per orientació afectivo-sexual a l’entorn d’oci de les festes i altres esdeveniments del municipi; incidint en que aquests tipus d’agressions i conductes són injustificables i intolerables i tenir espais d’oci de festes lliures d’agressions sexistes en els que les persones se sentin segures, entre d’altres.

  Davant d’una agressió sexista s’ha de poder donar una resposta comunitària que rebutgi i aturi aquest tipus d’agressió amb actuacions preventives com campanyes informatives; l’activació del protocol (avís, informació al punt de referència, acompanyament). Per tant, Alcover comptarà, els dies de festes i esdeveniments, amb un punt de referència per tal que si alguna persona pateix algun tipus d’agressió sexista, homofòbica, lesbofòbica, bifònica o transfòbica, s’hi pugui adreçar i notificar-la. D’aquesta manera es podrà actuar amb la major celeritat possible.

  Podeu descarregar-vos el protocol al final d'aquest nota i també es podrà consultar als díptics informatius que es trobaran als concerts i es farà arribar als alumnes de l'Institut Fonts del Glorieta d'Alcover.

  Descarrega't el protocol

   

   


Torna a Festa Major

AddThis Social Bookmark Button