25setembre2020

Ajuntament Alcover

Alcover ofereix servei d'assessorament per reduir la factures de llum i gas

L'Ajuntament d'Alcover ha posat en marxa un servei d'assessorament energètic per ajudar a les famílies alcoverenques i a les empreses locals, a reduir la despesa energètica de les factures de la llum i el gas.

El servei que es va iniciar, el 29 d'octubre, permet de manera gratuïta i amb visites individualitzades, gestionar els passos a seguir per tal de reduir les factures energètiques de cada alcoverenc i si cal, es realitzaran les gestions pertinents per a aconseguir aquest objectiu. Per altra banda, si algun alcoverenc ha de realitzar qualsevol reclamació a les empreses energètiques, des del servei que ofereix l'Ajuntament es faran les gestions pertinents per tal de solucionar els possibles incidents.

Totes les persones i empreses interessades poden sol·licitar hora prèvia tant per telèfon (977.76.04.41) com presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.  El servei d'assessorament s'efectua tots els dilluns de 17h a 19h a les oficines municipals.

En aquest sentit, l'Ajuntament segueix desenvolupant les accions que indica el PAES d'Alcover (Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible), redactat per la Diputació de Tarragona. Aquesta acció, a diferència de les anteriors que estaven centrades en el sector públic, ho fa en el consum energètic de la població amb la finalitat de reduir-lo com també reduir-ne la despesa econòmica de les famílies i empreses.


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button