23juliol2019

Ajuntament Alcover

2a Fase control de colònies de gats: delimitar punts d'alimentació autoritzats

L'Ajuntament d'Alcover va iniciar, el passat mes de febrer, una campanya de control de les colònies de gats a la via pública. Una de les principals mesures que es va adoptar és l'esterilització de les femelles que evita la superpoblació i les baralles derivades del zel, entre d'altres. Actualment s'han esterilitzat una vintena de femelles per tal d'estabilitzar les colònies de gats i reduir-ne la proliferació ja que la seva presència comporta un seguit de problemes, on la salubritat de l’entorn és la més compromesa i resulta més preocupant.

A partir d'ara, s'inicia una segona fase de la campanya que consistirà en delimitar punts d'alimentació de gats autoritzats que seran gestionats per persones voluntàries acreditades. D'aquesta manera es permetrà actuar de manera contundent a qui no faci cas de la normativa ja que està prohibit alimentar els animals a la via pública. Aquesta segona fase permetrà reconduir aquesta problemàtica i habilitar cinc punts d'alimentació en llocs del municipi que no interfereixin en la convivència amb les persones.

El que es pretén és afavorir la comprensió ciutadana en mantenir les colònies controlades, disminuint d’aquesta manera les queixes per molèsties.

 

AddThis Social Bookmark Button