Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Obertes les inscripcions a una nova edició de la Milla Urbana el proper 26 d’agost

El proper diumenge 26 d'agost a les 18h tindrà lloc la 14a edició de la Milla Urbana d'Alcover, una cursa ràpida sobre asfalt que se celebra cada any a l'agost. Té una distància de 1.609 metres (1 milla) i transcorre per l'Avinguda Catalunya dibuixant un circuit en forma d'avioneta.

La inscripció, que és gratuïta, s'ha de fer prèviament a la data de l'esdeveniment al formulari que trobareu a continuació. El termini per apuntar-se finalitza el 24 d'agost a les 24h. La recollida de dorsals tindrà lloc el mateix dia de la cursa de 16h a 17:30h, en el mateix circuit.

La Milla Urbana d'Alcover és una cursa oberta a tothom: atletes locals i visitants, independents o integrants d'alguna entitat esportiva. Consta de 25 categories i de 4 circuits per tal d'adaptar-se a la gran varietat d'atletes que, cada any, s'hi donen cita.

Pels tres primers guanyadors de cada categoria es farà entrega d’un diploma com també, com també pel primer alcoverenc o alcoverenca, sempre i quan no hi hagi cap local al pòdium. Els diplomes també es faran entrega per la categoria especial i al corredor més jove i al de més avançada edat.

+informació

 


 

AddThis Social Bookmark Button