Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

S'obre el concurs de disseny de l’etiqueta de la Rosita Fira de Bandolers 2018

L'Ajuntament d’Alcover i Cerveses la Gardènia La Rosita han convocat la sisena edició del concurs de disseny de l’etiqueta de la cervesa que s’elabora amb motiu de la Fira de Bandolers d’Alcover. Aquest concurs va dirigit a qualsevol persona amb ganes de crear un disseny representatiu d’aquesta cita bandolera o del municipi que inclogui el nom comercial de la cervesa Rosita.

El disseny es pot presentar, en suport paper a mida real d'impressió, al PIJ (Punt d’Informació Juvenil d’Alcover- Plaça Cosme Vidal núm.5); o bé en format informàtic (PDF) per e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . El termini de presentació del disseny finalitzarà el divendres 7 de setembre de 2018.  El veredicte del jurat es farà públic el 12 de setembre.

El guanyador veurà el seu disseny imprès a les etiquetes d’aquesta edició limitada i també rebrà el seu pes (si es major d'edat) o el del familiar que vulgui en caixes d’aquesta cervesa feta a Alcover. L'acte de lliurament del premi serà dissabte 13 d'octubre a les 12:30h a l'estant de la Rosita, que enguany s’ubicarà a la plaça Nova, en el marc dels actes de la Fira de Bandolers.

La participació en aquest concurs implica l'acceptació íntegra de les bases:    Bases

 

 


Material Gràfic:
Mides etiqueta Logo Rosita Groc Logo Rosita

Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button