21juliol2019

Ajuntament Alcover

El 14 de juliol arriba la Diada d’Entitats amb el teixit associatiu com a protagonista

Alcover celebrarà, dissabte 14 de juliol, la Diada de les entitats amb una dotzena d'actes per a tots els públics i amb el principal teixit associatiu de la vila com a protagonista. Es tracta d’una jornada anual, lúdica, cultural i festiva que donarà el tret de sortida a les 8h amb les matinades pels carrers de la vila, organitzades pel Ball de Diables Bruixots d’Alcover. A les 10h, la plaça Lluís Companys serà l’escenari del concurs de bitlles i de petanca a càrrec de la Llar del Jubilat i el Club de Bitlles Catalanes. A les 11:30h, l’església Vella, acollirà la primera Mostra de Talents organitzada pel Centre de dia amb les actuacions individuals o grupals dels participants de totes les edats. Al migdia, es durà a terme, a la terrassa del Cercle d’Amics, el dinar popular de paella organitzat pel Col·lectiu de Dones d’Alcover. De nou, l’església Vella és l’espai escollit pel cafè concert de l’Associació EMMA Cultura amb el tast musical de grups locals a partir de les 16h.

Una hora i mitja més tard, a les 17:30h, es donarà el tret de sortida a la cercavila amb el Ball de diables Bruixots d'Alcover, la Colla Gegantera, els Xiquets d'Alcover i els Xuriguers. La cercavila farà el següent recorregut: sortirà del Pavelló, portal de la Saura, Carrer Major i Església Vella. A les 18h, al Casal Popular la Bretxa, es farà el taller de reciclatge, i mitja hora més tard, pels carrers de la vila, la cercavila de camions en honor a Sant Cristòfol organitzada per l’Agrupació de conductors. A les 19h, al pàrquing del Cercle d’Amics, el Club Ciclista Alcover ha organitzat una exhibició de bike trial.

A les 20:30h pels carrers de la vila s’iniciarà l’espectacle i correfoc del Ball de Diables Bruixots d’Alcover que enguany celebren el seu 35è aniversari. Al vespre, a partir de les 21h, es donarà el tret de sortida a una nova edició de l’Alcopica, la ruta de les tapes amb la participació d’onze establiments que oferiran una degustació amb beguda per 2,5€ (14 i 15 i 20, 21 i 22 de juliol). A la nit, a les 24h, davant l’Hort de Sant Antoni, s’ha organitzat el concert amb motiu del 35è aniversari del Ball de Diables Bruixots d’Alcover amb Apalanke, All Covers i Dj Monka.


AddThis Social Bookmark Button