Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Beques per a estudis post-obligatoris adreçades als estudiants alcoverencs

L’Ajuntament d’Alcover presenta  les bases de la convocatòria per l’atorgament d’ajuts per a estudis post-obligatoris no Universitaris del curs 2018-2019.

Aquestes beques són una línia d’ajuts econòmics pels ensenyaments de nivells post-obligatoris (Batxillerat, Graus de Formació Professional...) adreçats als estudiants alcoverencs i basats en tres paràmetres: l’historial acadèmic de l’alumne/a, la situació econòmica del nucli familiar i el desplaçament a altres localitats per a cursar els seus estudis en centres d’ensenyament públics, que no s’imparteixen a Alcover.

L’import total dels ajuts és de 2.500€ pel curs 2018-2019, és a dir, són 10 beques de 250€ cadascuna.

Per a poder sol·licitar aquests ajuts, els alumnes han de complir una sèrie de requisits, entre ells, portar empadronats a la vila com a mínim 2 anys; haver nascut a partir de l’1 de gener de 1999, haver cursat estudis, com a mínim, de 4t d´ESO a l’Institut Fonts del Glorieta d’Alcover i que s’hagin aprovat totes les assignatures de l’últim curs realitzat. En cas de quedar beques sense assignar s’obrirà un termini fins el 20 de setembre per alumnes que hagin superat les proves/recuperacions de setembre.

Per al curs escolar 2018-2019, el termini de presentació de les sol·licituds serà del 25 de juny al 16 de juliol de 2018, ambdós inclosos a l’Ajuntament d’Alcover i/o l’Institut.

Per a més informació sobre la documentació obligatòria a presentar i els requisits econòmics i els criteris de valoració que s’han de complir podeu consultar les bases.

Bases

 

 


AddThis Social Bookmark Button