24juliol2019

Ajuntament Alcover

Èxit de la 1a edició de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de la URV

Aquest dilluns 4 de juny de 2018, la sala d'actes de Ca Cosme va acollir la última de les conferències programades dins les Aules d'Extensió Universitària de la URV per a la Gent Gran d'Alcover del cicle 2017-2018. La darrera de les ponències va anar a càrrec de Núria Medrano, professora de música de la URV de Tarragona, que va tractar sobre la Traviata de Verdi.

En total s'han impartir 9 sessions (cada primer dilluns de mes) sobre diferens temàtiques: cinema, esport, art, cultura... Les Aules d'Extensió Universitària per a la gent gran d'Alcover 2017-2018 han comptat amb 56 matriculats i cada sessió ha superat la cinquantena d'asssitents.

L'Ajuntament d'Alcover i la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de l'Escola d'Adults d'Alcover, van engegar el curs 2017-2018 aquesta iniciativa amb l'objectiu d'oferir una sèrie de conferències destinades, principalment, a la gent gran sobre els temes d'actualitat del món en què vivim.

Les activitats que promouen aquestes aules tenen la finalitat de contribuir a divulgar la cultura, la ciència, la tècnica, les arts i el coneixement com a bases del progrés social. Aquestes xerrades són impartides pel professorat de la URV de Tarragona i permeten enriquir-se i debatre sobre temes d'actualitat recent, el món de la tecnologia, nous descobriments, la història, la política, la música, el cinema, etc...   

Gràcies a l'èxit de participació i acollida de la primera edició, des de l'organització ja s'està posant fil a l'agulla en la segona.

 

AddThis Social Bookmark Button