Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

El Convent Arts acollirà Malebable, un espectacle sensorial per al públic familiar

Aquest diumenge 8 d'abril a les 11h, dins la programació estable hivern-primavera 2018, el Convent de les Arts d'Alcover acollirà l'espectacle sensorial Malebable de la Cia. Helena Lizari; recomanat a infants d'1 a 5 anys.

Malebable un espectacle sensorial de moviment. Cos i objectes ballen junts creant un seguit d'imatges poètiques.És un viatge a través de les sensacions, dels sentits. Una aventura de percepció per mitjà de les textures, del tacte. És elàstic, suau, modelable, flexible, transformable, consistent ... Malebable et porta a través d'objectes i textures a un imaginari creat per dos personatges i impulsat pel motor de la imaginació. Malebable és un joc de textures que canvien, un joc de mirades. Un joc de canvi, un joc de la imaginació en moviment. Què hi pot haver a l'interior d'un paper? És en realitat un paper o una muntanya? Poden un plàstic i un paper establir una conversa? És l'elasticitat infinita? ... o "enganxosa"? Suggeriments que es queden en l'aire, convidant el nen a pensar i intuir des de la imaginació.

I en el marc de l'Escola de l'Espectador, en finalitzar l'espectacle, es durà a terme un taller de creació a través del moviment. A través del fil conductor de la peça, la materialització de les textures a través del cos, es desenvoluparà un treball de sensibilització de l’infant a través de l’experiència, estimulant la seva creativitat i convidant-lo a nous descobriments a través del propi cos i el dels demés.

Les entrades es poden adquirir a 6€ (4€ amb el Carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover i el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. La proposta es troba inclosa en els abonaments Petits i Grans i General.


 

AddThis Social Bookmark Button