Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Una vintena de parades participaran diumenge a l'M2M a la plaça del Portal

Aquest proper diumenge 18 de març de 10h a 14h, Alcover acollirà quarta edició del mercat d'intercanvi i de segona mà M2M Alcover amb una vintena de parades. En aquesta edició hi ha un canvi important pel que fa a l'emplaçament de la cita ja que serà a la plaça del Portal, en comptes de la plaça Lluís Companys com s'havia fet fins ara. 

Es tracta d'un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los.  El Mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar;  així com promoure el consum responsable. S’hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres.

Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los i per aquest motiu es demana que tinguin unes condicions òptimes.

 

 

AddThis Social Bookmark Button