Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

CorroC, una experiència geocardioteatralcircenese al CA

Aquest diumenge 11 de març, en dos passis a les 17h i a les 19h, la companyia Escarlata Circus presenta, a Alcover, l'espectacle Corroc. Es tracta d'una experiència, concebuda com una visita guiada a una col·lecció de pedres amb forma de cor, que cobren vida, expliquen històries i són l’eix d’un exercici “geocardioteatralcircenese”. L'espectacle està recomanat a partir dels 6 anys.  

I com si d’una lliçó d’anatomia es tractés, reflexionem sobre les intrigues del cor; què és un batec? Quantes vegades batega el nostre cor? Quants quilòmetres de vasos sanguinis tenim escampats pel nostre cos?

I viatjant per la història, des dels egipcis, als grecs, l’Edat Mitjana, els pares de la raó i fins als nostres temps... ens preguntem: com és què si el cor és un múscul que bombeja la sang per tot el cos, utilitzem el cor per parlar d’amor, i no qualsevol altre òrgan?

A partir d’aquests objectes aparentment inerts ens sorprendrem com a infants, aprofundim com un científic, unint la imaginació i el coneixement, perquè l’art és també una forma de conèixer com la ciència.

La companyia Escarlata Circus, que l'any passat va celebrar els trenta anys de trajectòria sobre els escenaris, portarà CorroC a França després de fer parada a Alcover.

ESCOLA DE L'ESPECTADOR

En finalitzar l'espectacle, hi haurà un pica-pica postfunció amb Bet Miralta i Jordi Aspa, actors de la companyia per compartir les experiències viscudes a l’espectacle.

Les entrades es poden adquirir a 6€ (4€ amb el carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover i el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. La proposta es troba inclosa en els abonaments Música i Petits i Grans.AddThis Social Bookmark Button