Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Obertes les inscripcions a la 4a edició del mercat d'intercanvi i de segona mà M2M

L'Ajuntament d'Alcover obre les inscripcions de la quarta edició del mercat d'intercanvi i de segona mà M2M Alcover.  La Plaça Lluís Companys serà novament l'escenari d'aquesta cita que tindrà lloc el proper diumenge 18 de març de 10h a 14h. La primeres edicions van  comptar amb la participació d'una trentena de paradistes.

Per participar i exposar en una parada al M2M Alcover cal fer la inscripció mitjançant via telemàtica a través d’un formulari que trobareu al final d'aquets pàgina. En ell s’haurà d’anotar les dades bàsiques dels  interessats en prendre-hi part i indicar els objectes que s’exposaran i es vendran. El període per fer la incripció, que és gratuïta, finalitza el diumenge 11 de març.

Es tracta d'un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los.  El Mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar;  així com promoure el consum responsable. S’hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres.

Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los i per aquest motiu es demana que tinguin unes condicions òptimes.

Bases

AddThis Social Bookmark Button