Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Més de 750 persones van participar al Carnaval d'Alcover 2018

Aquest passat dissabte 10 de febrer es va celebrar el Carnaval d’Alcover que ha resultat tot un èxit i s'ha convertit en un dels més participatius de la comarca. A més, les disfresses estan molt ben confeccionades i cada comparsa hi dedica mesos a elaborar-les. Hi han participat 19 comparses, amb un total de més de 750 persones disfressades que van gaudir de la tradicional rua pels carrers de la vila.

Un cop finalitzada la Rua es van entregar el premis al pavelló municipal d’Alcover. En aquesta edició s’entregaren deu premis a la categoria “comparses amb carrossa” i cinc a la categoria “comparses sense carrossa”. Els guanyadors de la categoria amb carrossa van ser “Els insectes”, en segon lloc, “Trolls”, i en tercer, “Els Venecians”. La quarta posició va ser per “Popeye i Olivia”, la cinquena per “Lucky Luke i els Dalton”, la sisena  per “Les Xancletes”, la setena per la comparsa “Los Vikingos”, el vuitè lloc se'l van endur “Campions 2015”, en novena posició “Masha y el Oso” i  finalment en desena posició van quedar empatades tres comparses, que es va resoldre per sorteig quedant en al Desna posició el Grup “Serradalt”. El primer premi per la comparsa sense carrossa va ser per “Los Hijos de Walt Disney”, el segon per Súper Heroes Mix, tercers els llaços, en quart lloc el grup “els àligues d’Alcover” i en 5a posició Els pingüins.

A continuació, unes 200 persones es van aplegar per sopar al Pavelló Municipal. La música i el ball amb el grup local Allcovers seguit d’un Dj. van posar punt i final al dissabte de carnaval d'Alcover, un acte organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament.  Durant el ball, també es van donar cinc premis a les disfresses de la nit, sent els guanyadors “Tetris”, “Làmpades”, “Frida Kahlo”, “Estàtua de la Llibertat”, i “Despedida”.

Dimarts, 13 de febrer a les 15:00 h s’iniciarà la rua escolar, que compta amb la participació de tots els cursos de l’escola Mare de Déu del Remei, i a partir de 2/4 de 6 de la tarda es celebrarà el Ball de Carnaval al Cercle d’Amics.

Tot seguit, el Ball de Diables Bruixots d’Alcover iniciaran el ritual previ a la crema del Carnestoltes.

Amb les cendres del Carnestoltes, es  donarà per finalitzat el Carnaval a Alcover.

 

Comparses amb Carrossa Comparses sense Carrossa
Posició Dorsal Nom de la Comparsa Puntuació
1 2 Els insectes 103
2 3 Trolls 102
3 11 Els Venecians 99
4 1 Popeye i Olívia   86
5 5 Lucky Luke i els Dalton 74
6 4 Les Xancletes 71
7 8 Los vikingos 68
8 16 Campions 2015 63
9 9 Masha y el Oso 60
10 10 Serradalt 44
* 6 Potatos i Potatas 44
* 7 Kim Jong-un y su misil 44
  17 Pop corn 34
  14 Viva la virgen 26
Posició Dorsal Nom de la Comparsa
1 12 Los Hijos de Walt Disney
2 13 Súper Heroes Mix
3 18 Llaços
4 15 Les Àligues d'Alcover
5 19 Els Pingüins


 

AddThis Social Bookmark Button