Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

17 comparses i prop de 700 persones desfilaran aquest dissabte al Carnaval

Pel que fa als premis, es repartiran un total de 15 que sumen prop de 1800 euros, distribuïts en dues categories: comparses amb carrossa i comparses sense carrossa. Cal  destacar també que la comparsa amb carrossa guanyadora de la Rua 2018 tindrà el privilegi de portar el Rei Carnestoltes a l’edició del 2019 i s'endurà 450€ per a l’elaboració de la seva carrossa.

Un cop finalitzada la rua es durà a terme l’entrega de premis al Pavelló Municipal. Tot seguit hi haurà un sopar popular (tiquets a la venda al PIJ fins el 8 de febrer (13€ adults/10€ infants)) [Veure menú] i el concert del grup local de versions AllCovers i Dj Eloi Giralt.

El Carnestoltes a Alcover finalitzarà el proper dimarts 13 de febrer amb la rua infantil a partir de les 15h, a continuació el ball al Cercle d'Amics i finalment la crema del Carnestoltes amb el Ball de Diables Bruixots d'Alcover.

 

Bases de la Rua

Alcover celebrarà aquest dissabte 10 de febrer a partir de les 18h la tradicional Rua de Carnaval que s’iniciarà des del pàrquing de la Fira i  que recorrerà els principals carrers i places de la vila. El d'Alcover és un dels carnavals més participatius de l'Alt Camp i comptarà amb 17 comparses i prop de 700 persones.

El recorregut serà el següent: pàrquing de la Fira, Avinguda Catalunya, plaça Lluís Companys, Av. de Tarragona, Av. de Reus, plaça el Portal, Av. Montblanc, Muralla Anselm Clavé, Església Nova, Raval del Carme, Carrer de les Rodes i Pavelló Municipal d’Alcover. Les comparses tindran la oportunitat de realitzar fins a dues exhibicions que es duran a terme al seu pas per la plaça Lluís Companys i  la plaça del Portal.


AddThis Social Bookmark Button