Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Suspesos els Tres Tombs d'Alcover a causa de la pluja

A causa de la pluja, els Tres Tombs d'Alcover s'han anul·lat. Ben aviat us informarem de la nova data

Els tradicionals Tres Tombs d'Alcover, amb més de 25 anys d'història, arriben aquest diumenge 5 de febrer amb la participació d'un centenar de cavalleries, entre cavalls muntats i carruatges. A més de les locals també hi participaran cavalleries provinent de la resta de la Demarcació de Tarragona.

A partir de les 9h del matí, les diferents cavalleries es concentraran a l'esplanada de la Fira i tots els participants gaudiran d'un esmorzar popular. Seguidament, al voltant de les 12h del migdia, es donarà inici als tradicionals Tres Tombs que rodejaran les muralles de la vila acompanyats per la banda La Verònica de Reus. Cap a les 12:45h del migdia es farà la benedicció dels animals i a continuació, s'acabarà de donar els tradicionals tres tombs pels carrers de la vila. Al transitar pel carrer de les Rodes, la Llar de jubilats obsequiarà als participants amb vi i galetes.

Els Tres tombs d'Alcover són organitzats per l'Ajuntament, la Comissió de Sant Antoni i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de la vila i la Llar de Jubilats.

 


AddThis Social Bookmark Button