05agost2020

Ajuntament Alcover

Obertes les inscripcions a la Rua del Carnaval d'Alcover 2018

Alcover celebrarà el proper dissabte 10 de febrer a partir de les 18h la tradicional Rua de Carnaval que s’iniciarà des del pàrquing de la Fira i  que recorrerà els principals carrers i places de la vila. El recorregut serà el següent: pàrquing de la Fira, Avinguda Catalunya, plaça Lluís Companys, Av. de Tarragona, Av. de Reus, plaça el Portal, Av. Montblanc, Muralla Anselm Clavé, Església Nova, Raval del Carme, Carrer de les Rodes i Pavelló Municipal d’Alcover. Les comparses tindran la oportunitat de realitzar fins a dues exhibicions que es duran a terme al seu pas per la plaça Lluís Companys i  la plaça del Portal.

Els participants que vulguin optar a premi s’han d’inscriure prèviament a través del següent formulari o al Punt d’Informació Juvenil d’Alcover i tenen temps fins el 7 de febrer a les 19:30h. Els grups participants es divideixen en dues categories, amb carrossa o sense, i han de complir una sèrie de requisits amb l’objectiu de garantir la seguretat dels participants i dels espectadors, com també  la correcta visualització de l’espectacle.

Pel que fa als premis, es repartiran un total de 15 que sumen prop de 1800 euros, distribuïts en dues categories: comparses amb carrossa i comparses sense carrossa. Cal  destacar també que la comparsa amb carrossa guanyadora de la Rua 2018 tindrà el privilegi de portar el Rei Carnestoltes a l’edició del 2019 i s'endurà 450€ per a l’elaboració de la seva carrossa.

Un cop finalitzada la rua es durà a terme l’entrega de premis al Pavelló Municipal. Tot seguit hi haurà un sopar popular i el concert del grup local de versions AllCovers i Dj Eloi Giralt. Els tiquets del sopar es poden adquiri al PIJ des del 24 de gener al 8 de febrer (13€ adults/10€ infants). [Veure menú]

El Carnestoltes a Alcover finalitzarà el proper dimarts 13 de febrer amb la rua infantil a partir de les 15h, a continuació el ball al Cercle d'Amics i finalment la crema del Carnestoltes amb el Ball de Diables Bruixots d'Alcover.
Bases

 

 

Formulari d'inscripció a la Rua (dissabte 10 de febrer):

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button