Ajuntament Alcover

Premsa > Notícies

Pressupostos Participatius 2018, publicació de les propostes

 

L'Ajuntament d'Alcover ha impulsat els pressupostos participatius,  un  mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els ciutadans/es poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipals. Els veïns i veïnes d’Alcover han exposat i proposat en què destinarien 15.000€ del pressupost municipal per executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic. S’han presentat un total 26 propostes de les quals, 17 han estat admeses segons els criteris de les bases.

Un cop escollides les disset propostes acceptades, i segons el calendari establert, s'obrirà el període de votació entre la ciutadania, del 7 a l’11 de maig de 2018.

Com funciona la votació?

Es farà arribar a les cases una butlleta amb la relació dels projectes presentats. En aquesta es podrà seleccionar una única opció i la votació es farà presencialment a l’oficina d’Atenció al Ciutadà de Ca Cosme on hi haurà a disposició de la ciutadania la urna per a realitzar la votació dels projectes. Serà necessari identificar-se per tal de poder fer la votació (amb DNI o NIE). Podrà votar el global de la població majors de 16 anys i empadronats a Alcover.

Finalment, es realitzarà la proposta o propostes més votades per majoria simple de vots fins esgotar el pressupost destinat.   En cas d’empat entre dues o més propostes, la Comissió Tècnica d’Avaluació adoptarà la valoració final de quines propostes han de ser escollides per a dur-les a terme. L’acte d’escrutini dels vots i publicació dels resultats es farà l’11 de maig de 2018.

Butlleta de participació

 

Més informació sobre cada proposta

 


AddThis Social Bookmark Button